kollo :P

jaha då ska man åka till kollo imorgon :) kommer sakna alla som följer min blogg jag kommer ta lite bilder när jag är på kollo så jag kan lägga in på min blogg :) kolla gärna www.mittlivsommicha.blogg.se okså :)

glad midsommar

jippi äntligen midsommar !! nu sitter jag här hos mormor och bosse ute på landet. Och grannen var en tjej som gick i 2:an så då blev vi vänner och nu kollar jag på bosse när han gör grädde och rensar jordgubbar :)


mm.. vad gott det ska bli och man får inte glömma att berätta om Ronja min morbrors hund hon är en rottweiler,chäfer <--- (STAV?)                     hej då nu ska jag fika med min släckt <--- (STAV?)



                                                                         /emme


            glad midsommar

heey

heey min söta läsare idag har jag varit
på Ali-babba och köpt dr pepper  och just nu sitter jag här och gosar meed ronja och inte

för så länge sen så spelade jag super mario (skit kul).  förlåt men jag vet inte vad jag ´ska skriva mer men kolla gärna min bilddagbok och kommentera jag heter DCflickan och mitt g-lösen är:    anna 




kommentera bilder.                                              / emme





heey

förlåt för det var länge sän jag upptaterede (STAV?) men nu är jag på G igen '




sova över?

jag har sovit över hos hannah och julia och hannah,cilla och jag skulle ha party men jag råkade somna med jullan men idag ska hannah och julia sova hos oss vi ska  bada i våran sweeming pool (STAV?) herrå

RSS 2.0